क्र.सं. शीर्षक प्रकाशक प्रकाशित मिति
1. कोभिड १९ महामारीको दोश्रो लहरकाे अवस्थामा खाद्य व्यवसायी तथा आम उपभोक्ता वर्गमा अनुरोध सह प्रवक्ता 2021-05-03 सूचना हेर्नुहोस्
2. खाद्य वस्तुहरुको अनिवार्य गुणस्तर मापदण्ड २०७७ admin 2021-04-13 सूचना हेर्नुहोस्
3. माइकोटक्सिन, तरकारी फलफुलमा जिवनाशक विषादीको अवशेषको अधिकतम मात्रा अधिकतम स्तर नेपाल राजपत्रमा २०७७।१०।२६ मा प्रकासित सुचना स्तर निर्धारण शाखा 2021-02-19 सूचना हेर्नुहोस्
4. खाद्य पदार्थ आयात निर्यात का लागि नेपाल राष्ट्रिय एकद्वार प्रणालि मार्फत आवेदन कसरि दिने ? सह-प्रवक्ता 2021-02-08 सूचना हेर्नुहोस्
5. खाद्य पदार्थकाे आयात निर्यातमा नेपाल राष्ट्रिय एकद्वार प्रणालि मार्फत आवेदन गर्न सक्ने सम्बन्धमा बिभागकाे सुचना सह-प्रवक्ता 2021-02-08 सूचना हेर्नुहोस्
6. केमिकल रियजेन्ट तथा ग्लासवेयर खरिद सम्वन्धमा सिलवन्दी दरभाउपत्र माग सम्वन्धी सुचना । दरभाउ पत्र नः SQ-01/2077-78 खरिद इकाइ 2021-01-19 सूचना हेर्नुहोस्
7. केमिकल रियजेन्ट तथा ग्लासवेयर खरिद सम्वन्धी सिलवन्दि दरभाउपत्र माग गरिएको सम्वन्धमा स खरिद इकाइ 2021-01-19 सूचना हेर्नुहोस्
8. शिलवन्दी दरभाउपत्र माग गरिएको सुचना खरिद इकाइ 2021-01-19 सूचना हेर्नुहोस्
9. कोभिड १९ महामारीको अवस्थामा खाद्य उत्पादन तथा विक्रि वितरणमा सहभागीहुने खाद्य व्यवसायी तथा कामदारहरुले अपनाउनु पर्ने सावधानी । सह-प्रवक्ता 2020-12-10 सूचना हेर्नुहोस्
10. परम्परागत खाद्य पदार्थहरु पुस्टकारी, गुदपाक, चिउरा, तथा दालमोठ भुजियाको अनिवार्य गुणस्तर मापदण्ड नेपाल राजपत्रमा प्रकासित स्तर निर्धारण शाखा 2020-09-20 सूचना हेर्नुहोस्
11. मिति २०७७।०४।०४ गतेको कान्तिपुर तथा गोरखापत्र दैनिकमा प्रकासित खाद्य तथा दाना उद्योगीहरुलाइ अनुज्ञापत्र सम्वन्धि जरुरी सुचना dftqc 2020-07-19 सूचना हेर्नुहोस्
12. खाद्य पदार्थ आयात निर्यात कर्ताहरुलाइ जरुरी सुचना । DFTQC 2020-07-19 सूचना हेर्नुहोस्
13. लकडाउन अवधिमा आयात निर्यात अनुमतीपत्र सेवा सम्वन्धमा । DFTQC 2020-04-15 सूचना हेर्नुहोस्
14. खाद्य तथा दाना पदार्थ आयात अनुमतीपत्रको निवेदन । admin 2020-04-24 सूचना हेर्नुहोस्
15. खाद्य तथा दाना पदार्थ आयात निर्यातकर्ताहरुको लागी सुचना admin 2020-04-23 सूचना हेर्नुहोस्
16. खाद्य गुणस्तर सम्वन्धि उजुरी गर्ने वारेमा आप उपभोक्तामा अनुरोध admin 2020-04-19 सूचना हेर्नुहोस्
17. कोभिड १९ महामारीको अवस्थामा खाद्य उत्पादन तथा विक्रि वितरणमा सहभागीहुने खाद्य व्यवसायी तथा कामदारहरुले अपनाउनु पर्ने सावधानी । admin 2020-04-20 सूचना हेर्नुहोस्
18. लकडाउन अवधि भरका लागी आयात अनुमतीपत्र जारी समय तालीका admin 2020-04-17 सूचना हेर्नुहोस्
19. Visit Nepal 2020 लाई प्रवर्द्धन गर्न पर्यटकीयस्थल नगरकोटमा सम्पन्न होटल रेष्ट्रुरेन्ट स्तरीकरण सम्बन्धी प्रेस विज्ञप्ति Admin 2020-01-19 सूचना हेर्नुहोस्
20. खाद्य पदार्थ निर्यातकर्ता तथा सरोकारवालालाई विभागको प्रयोगशाला लाई FSSAI ले मान्यता दिएको सम्वन्धी जानकारी Admin 2020-01-13 सूचना हेर्नुहोस्
21. Invitation for Sealed Quotation procurement of Glassware and Chemicals. Admin 2019-12-12 सूचना हेर्नुहोस्
22. प्रयोगशाला उपकरण (Lab Equipments) खरिद गर्ने सम्बन्धी बोलपत्र आव्हनको सूचना Admin 2019-12-12 सूचना हेर्नुहोस्
23. सुचनाको हक सम्बन्धि प्रकाशित विवरण dftqc 2019-12-04 सूचना हेर्नुहोस्
24. होटेल रेष्टुरेन्ट र भोजनालय संचालकहरुलाई खाद्य स्वच्छता कायम राख्ने बारे जरुरि सूचना dftqc 2019-12-04 सूचना हेर्नुहोस्
25. खाध्य पदार्थ को खुद्रा ब्यापारी हरुलाई सुचना dftqc 2019-12-04 सूचना हेर्नुहोस्
26. आहारपुरक खाद्य पदार्थ सम्बन्धी सुचना dftqc 2019-12-04 सूचना हेर्नुहोस्
27. खाद्य पदार्थ मा रङ प्रयोग सम्बन्धी जरुरि सुचना dftqc 2019-12-04 सूचना हेर्नुहोस्
28. गोरखापत्र दैनिकमा मिति २०७६/०६/0८ गते प्रकाशित प्लाष्टिक चामलको हल्ला सम्बन्धमा आम उपभोक्ता लाई सुचना dftqc 2019-12-04 सूचना हेर्नुहोस्
29. NFFRL Accreditation Certificate and Scope_T-1518-2019-TC-7010 MARCH 2019 dftqc 2019-12-04 सूचना हेर्नुहोस्
30. खाद्य प्रविधि तथा गुण नियन्त्रण कार्यालय र मातहतका डिभिजन कार्यालयहरुको स्वीकृत कार्यक्षेत्र dftqc 2019-12-04 सूचना हेर्नुहोस्
31. 'खाद्य प्रशोधन प्रबिधि' तालिम सम्बन्धि मिति २०७५/१०/२३ गते गोरखापत्र दैनिकमा प्रकाशित सूचना dftqc 2019-12-04 सूचना हेर्नुहोस्

सम्पर्क विवरण

खाद्य प्रविधि तथा गुण नियन्त्रण विभाग

बबरमहल ,काठमाण्डौँ, नेपाल

सम्पर्क नं. :+९७७-१-४२६२३६९, ४२६२४३०

फ्याक्स :+९७७-१-४२६२३३७

ईमेल: info@dftqc.gov.np

वेव : www.dftqc.gov.np

वेवसाइट हेरिएको

   भिडियो ग्यालरी थप हेर्नुहोस्

नेपालको राष्ट्रिय गान